> terug naar het overzicht
Grote opkomst bij informatiebijeenkomsten

De drie informatiebijeenkomsten van het Waddenfonds op 9 en 10 september over de nieuwe subsidieregeling van het Waddenfonds zijn drukbezocht. Meer dan 150 belangstellenden volgden de voorlichtingssessies in Wieringerwerf, Leeuwarden en Haren. Ruim 70 bedrijven, belangenorganisaties en gemeenten maakten aansluitend gebruik van de speeddates, waarbij in een persoonlijk gesprek met vertegenwoordigers van het Waddenfonds plannen en projecten voor het Waddengebied werden doorgenomen.

Vanaf 9 december tot en met 21 januari (tot 12.00 uur) kunnen subsidieaanvragen worden ingediend, die betrekking hebben op één of meerdere thema’s van het Waddenfonds. De nieuwe regeling staat open voor projecten, die de kwaliteit van het Waddengebied verbeteren, zowel economisch als ecologisch. Er is in totaal 8 miljoen euro beschikbaar.  Voor elk project wordt door het Waddenfonds maximaal een bijdrage van € 500.000,-- verstrekt.

x

Belangrijke mededeling

Het Waddenfonds zoekt een secretaris-directeur. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Beljon + Westerterp, 0513 656 177.